🖤Aromatinės patirties paslaptis

Kvapas, kuris jaudina nosį su kiekvienu drabužinės ar spintos durų atidarymu – tai ne fantastika, o naujas pasiūlymas Jums. Norite sužinoti, kaip gimė ši idėja ir kam ji skirta? Skaitykite toliau.

Aromatinės patirties paslaptis
UŽUOMINA IŠ KASDIENIO GYVENIMO

Kartais geriausios idėjos gimsta iš paprastų, kasdienių iššūkių. Vienas iš jų – nuobodžios, bet neišvengiamos spintos problemos, tokios kaip ilgas ir nedžiuginantis drabužinės/spintos tvarkymas. Juk drabužiai neretai praranda savo pradinį šviežumą ir žavesį, o mes visi norime pasijusti nuostabiai ne tik išėję iš namų, bet ir pradėdami savo darbus. Ir čia atsirando viena užuomina.


KVAPAS KURIS GALI PRATURTINTI KASDIENYBĘ
Kvapas! Kodėl nepraturtinus Jūsų kasdienio gyvenimo kvapu? Taip, Jūs teisingai supratote – tai kvapas drabužinei/spintai. Ši mintis kilo iš noro susieti mėgstamą drabužį su subtiliu atmintyje slypinčiu aromatu ir pradėti dieną ypatingai. Taigi Jūsų spintoje gali įsikurti tas paslaptingas kvapų pasaulio stebuklas.
Kvapas jūsų spintai

Tad kam skirta ši idėja? Atsakymas paprastas: visiems, kurie nori pakeisti savo ryto ritualus ir kasdienį drabužių pasirinkimą. Kvapas spintai gali tapti nepakeičiamu kompanionu.
  • Stiprus Ryto Startas.
Pradėkite dieną pasiruošę - ne tik patenkinti savo išvaizda, bet ir nuostabiu aromatu. Juk kvapas iš Jūsų drabužinės vos pravėrus duris gali suteikti galingą energijos antplūdį.

  • Asmeninės Harmonijos Momentai.
Aromaterapija dažnai yra siejama su psichologine ir fizine gerove. Kvapas spintai gali tapti Jūsų privačia aromaterapine sesija, suteikiančia Jums reikiamą ramybę ar energiją.
  • Neprilygstamas įspūdis.
Pasimatymas, svarbus susitikimas ar tiesiog noras jaustis ypatingai – kvapas gali suteikti pasitikėjimo ir padėti Jums tai pasiekti.
Procesas
Štai taip gimė mintis apie kvapą spintai – iš užuominos, iš kasdienio gyvenimo ir noro sujungti aromatą su funkcionalumu.
O prie ilgo proceso įgyvendinant ir sukuriant unikalią kvapų kompoziciją paprašiau prisijungti nuostabų žmogų - parfumerę Sivilę Čeponytę. Ji savyje slepia galybę talentų ir meilę parfumerijai, kurią dalina kurdama individualius ir ne tik kvepalus bei organizuodama edukacinius renginius, apie kuriuos plačiau galite sužinoti svetainėje sivile.lt. Kaip pati parfumerė sako: "Parfumerija - tai sritis, kur susijungia menas ir mokslas. Turbūt dėl to kvepalų gamyba mane ir patraukė. Na, dar ir dėl to, jog kvapai be galo veikia emocijas. Ši ypatinga "magija" labai žavi."

O aš pridurčiau, kad kvapų galia, kaip ir žmogaus psichologija, vis dar neatverti lobynai.

Tad kviečiu išbandyti Jūsų drabužinei/spintai skirtą kvapą UNIQUE.
Tai aromatinė patirtis, suteikianti ypatingumo Jūsų dienai.

Linkėjimai G.

Grįžti į tinklaraštį

Rašyti komentarą