🖤 Kaip išsimatuoti norint įsigyti individualiai megztą drabužį?

Drabužiai ar kiti gaminiai, kurie vienaip ar kitaip yra megzti, vadinami trikotažiniais. Megzti gaminiai, beveik visi, lengvai tempiasi į visas puses, todėl tikslūs išmatavimai jiems nėra tokie svarbūs, kaip gaminiams iš austo audinio.

Dažnai paprašius užsakovų kūno išmatavimų, sulaukiu atgalinių žinučių: "Aš dėviu M - XL dydžio drabužius", "Mano dydis 46", "Noriu Oversize" ir t.t.

Tikrai galiu numegzti be tikslių išmatavimų, daug sykių esu tai dariusi ir "pataikiau". Bet juk ne paslaptis, kad dydžių lentelės skirtingos, o Oversize dydį mes visi suvokiame savaip. Tad kai kurios technologinės žinios, kurias pritaikius pavyksta numegzti gerai, tokios kaip: beveik visų moterų peties linijos ilgis daugmaž vienodas, tiek S dydį dėvinčių, tiek XXL jis ~11cm. Norinčioms prigludusio rūbo reikalingi maždaug + 5 cm vadinamam "apgulimui", tad man tenka paspėlioti, kokie išties Jūsų kūno išmatavimai.

Technologinių dalykų žinojimas leidžia Jūsų netrukdyti ir neįkyrėti išmatavimų prašymais. O kartais pakanka ir kito, Jūsų mylimo ir dėvimo, mezginio išmatavimų.

Bet vis dėlto, įsigyjant ar juo labiau individualiai užsisakant drabužį, tam, kad jis būtų ne tik norimos spalvos ar modelio, bet ir tinkamo dydžio, išmatavimai yra reikalingi. Kiek ir kokių išmatavimų reikia, užsisakant mezginį individualiai, aš parašau, bet pagrindiniai vos trys:

Matavimo instrukcija
  • A -  norimas mezginio ilgis,
  • B -  Jūsų krūtinės apimtis (pageidaujamo mezginio laisvumą aptarsime asmeniškai),
  • C -  norimas mezginio rankovės ilgis.

Nuo šiol Jums pakaks žvilgtelėti į smagią iliustraciją ir prisiminsite, kaip lengva ir paprasta tai padaryti.

Užsisakyti mezginį individualiai galite čia: info@giedrevencke.com

P.S. Manau, nereikia to sakyti, kad Jūsų išmatavimų skaičiukai lieka žinomi tik Jums ir man;)

Linkėjimai G.

Grįžti į tinklaraštį

Rašyti komentarą