🖤 KAS DĖVI MANO MEZGINIUS 2!?

Prisipažinsiu, kad kartais kurdama rūbą užtrunku kur kas ilgiau nei derėtų...
Papasakosiu apie Vytautą, kuris užsisakęs individualų megztinį laukė ilgiau nei derėtų vis primindamas apie tai.  Nors ir pati nepamiršau, bet rankos vis nekilo prie vyriško megztinio modelio,  nes tai jau visai kiti  "reikalai" nei man įprastos moteriškos formos ir pageidavimai. Kantriai laukdamas Vytautas sulaukė, kol dienos šviesą išvydo pirmasis PIXEL linijos vyriškas megztinis.VitasBygg
 
Taip, būtent jo užsakymas paskatino procesą ir prisidėjo prie PIXEL vyriško megztinio paleidimo į dienos šviesą.
Vytautas verslus, jaunatviškas, optimistiškas, energingas žmogus, gyvenantis tarp trijų valstybių, iš kurių dviejose turi nuosavą verslą ir nemažą pastovių darbuotojų skaičių VitasBygg. Atsakomybė už atliekamus darbus ir dirbančius žmones įpareigoja dažnai keliauti, kartais paskubomis, neturint laiko apgalvoti tą akimirką vilkimo drabužių derinio. O juk norisi keliauti komfortiškai bei kokybiškai. Klimato skirtumai tarp Norvegijos ir Ispanijos verčia rinktis tik aukščiausios kokybės ir geriausių pluoštų drabužius, tad Vyto pasirinkimas - vyriškas megztinis iš 100% merino vilnos, reguliuojančios kūno temperatūrą, - tobulas.
VitasBygg 2Vytauto žmona taip pat yra įsigijusi ir pamilusi pilkąjį unisex PIXEL linijos megztinį, bet, kaip pati sako, "pasiskolinu ir vyro, kai norisi labiau oversize".
Ir išties juk gyvename eroje, kai spalvos ar drabužiai nebeturi lytiškumo.
Pasikartosiu dar ir dar, jog man didžiulė garbė, kad renkatės mano mezginius dėl patogumo kelionėse ir kasdienybėje. Juk gyvenimas išties yra kupinas staigmenų ir nuotykių, tik spėkime tai pastebėti ir "susirinkti".
 VitasBygg 3
Siunčiu išankstinius sveikinimus Vytautui artėjančio 40- mečio proga, linkiu drąsos veikti, rizikuoti ir pasiekti saldžių ir svaiginančių pergalių!
Jūsų G.
Grįžti į tinklaraštį

Rašyti komentarą