🖤Kvepiančios gilės istorija

Kvepianti gilė

Šios gilės - tai trijų Lietuvos kūrėjų, bendruomenės narių, projektas, skatinantis Jūsų namuose paskleisti mintį, kad viskas prasideda nuo mažų dalykų. Juk iš sėklos, kurią pasėjame savo širdyje, užauga tai, ką mato visi aplinkiniai...


Mano, Giedrė Vencke, idėją sukurti savo vardinį kvapą įgyvendino parfumerė Sivilė Čeponytė, o kad kvapas lengviau būtų pasiekiamas ir pasklistų po Jūsų namus Vaida Petreikis, kurianti nuostabius vilnos gaminius, sukūrė specialiai šiam projektui giles didesniais pilvukais.
Taip neįsigyjant viso buteliuko daug lengviau susipažinti su kvapu ir pasitikrinti, ar jį prisijaukinsite savo namuose, drabužinėse, biure ar kitoje ardvėje, kur norisi jaustis ypatingai.

Kam skirtos šios gilės
Gilės tinkamos kabinti spintoje ant pakabos unikaliam kvapui išlaikyti, o jam išsivėdinus galima dekoruoti eglės šakelę ar leisti gilei linguoti ant Jūsų spintos rankenos.

Gilė Unique - ne tik kvepianti, bet ir įkvepianti. Tai mažas, bet svarbus Lietuvos ir jos žmonių fizinės ir dvasinės stiprybės atributas. Mažas simbolis, telpantis saujoje, bet pasakantis daugiau nei didžiulė ir prabangiai blizganti dovana.

  • Juk ąžuolo kepurėle puošta velta gilė gali šnabždėti : "Sveikas atvykęs į šį pasaulį, mažyli, seneliai tau linki tvirtybės".
  • Ąžuolo stiprybę išauginanta gilė gali kalbėti už tėvus, kurie, išleidę vaikus gyvenimo paieškų kelionėn, nesuranda žodžių savo ilgesiui išsakyti. Tuomet sėkla tyliai šnabžda : "Nepamirškite savo šaknų".
  • Ši maža, bet prasminga dovana visiems Jonams ir Janinoms ąžuolo vainikui sutrupėjus ilgai leidžia prisiminti dovanojusįjį.
  • Kvapnioji Gilė Unique - puiki dovana pačiam unikaliausiam Bosui, kad norėtų jas rinkti kasmet ir augti augindamas savo bendruomenę.
  • Kvepianti dovanėlė mylimam žmogui kuždės apie kažko gražaus pradžią. O linguodama draugo automobilyje primins apie draugystės jėgą.
  • Kvapnioji trijų Lietuvos kūrėjų sukurta gilė visiems išsibarsčiusiems po pasaulį šnarės apie tautiškumo esmę, ryšį su protėviais, jaučiamą per kalbą, tradicijas, papročius.

Ji tyliai kužda apie Tave, apie mane, apie bendrystę... Ar girdi?
Kuo kvepia gilės
Citrusinės petitgreinų ir apelsinų natos susimaišo su aštriu ananasų ir džiovintų slyvų saldumu sukurdamos gaivų mišinį. Pačiulio turtingumas suteikia gaivumo, o figų natos subalansuoja kitų komponentų saldumą.

Kviečiu išbandyti širdyje ir išorėje jaučiamos mūsų bendrystės, draugystės kūrinį ir įnešti į savo namus unikalumo.
Grįžti į tinklaraštį

Rašyti komentarą