🖤 Pamenate pasakojau apie poilsį mezginiams?

Taip, jiems tikrai to reikia!

Ir kuo natūralesnės sudėties gaminys, tuo poilsis reikalingesnis. Nieko tame nėra naujo, jau mūsų proseneliai žinojo, kad išsitampę vilnos drabužiai savaime sugrįžta į pradinę formą, išsivėdina ir visi kvapai dingsta leidus pailsėti gryname ore. Tobuliausia esant dulksnai ar lengvam šaltukui. Tada paliekame vilnos gaminius lauke nors pusvalandį, bet geriausia pusdienį.

Lininis maišelis - Giedre Vencke

Keisime drabužius ar kitus vilnos gaminius sezonui, storiausius šiltuolius vilnonius gaminius jau slėpsime išvėdintus ir išskalbtus, jei to reikia. Ir jie nuguls giliausiame spintos kampelyje, kad akys iki rudens nematytų. Bet ar taip tinka? Kad akys nerastų, giliausias spintos kampelis tinka, bet kad nerastų jų kandys ir nenusipumpuruotų nuo kitų šalia gulinčių rūbų - nelabai.

Pati išbandžiau ir Jums nuoširdžiai rekomenduoju natūralios vilnos gaminius suguldyti į 100% lininius maišelius.

O apsaugai nuo kandžių sustiprinti šalia pamėgto drabužio dar galite paguldyti levandų šakelę ar mėtų kvapo prisotintą nosinaitę. Šiuos kvapus kandys iš tolo apeina ir joms tikrai nekils pagundų kėsintis į Jūsų mėgstamus drabužius. O rudenį vėl susišildysime išsiilgtu, gal ir mylimos močiutės megztu rūbu.

G.

Grįžti į tinklaraštį

Rašyti komentarą