🖤 KAS DĖVI MANO MEZGINIUS!?

Noriu Jus supažindinti su žmonėmis, dėvinčiais mano mezginius. Kodėl taip sugalvojau, atsakymo neturiu, bet širdis taip liepia, ir aš klausau...

Papasakosiu apie Ingą, 50+ metų stilingą, jautrią, moterišką moterį. Pamačius ją gatvėje norisi atsisukti ir dar sykį žvilgtelti į tą lengvu žingsniu žingsniuojančią, šypsenas dalijančią, švelnumu spinduliuojančią būtybę.

Jaunystėje Inga baigė akušerijos mokslą ir pradėjo dirbti, regis, jautriausioje ir daug džiaugsmo į šeimą atnešančioje aplinkoje, tokioje kaip mažylio gimimas. Nutikus į atmintį įsirėžusiam įvykiui, Inga pakeitė savo gyvenimo kryptį, nes, kaip pati sako : "Skaudų momentą norėjosi tiesiog suprasti, kokios mintys, nelaimei ištikus, sukasi moters galvoje ir kaip geriausiai jai padėti, bet reikiamų žinių neturėjau. Tada ir kilo minčių, nukreipusių kitu keliu. Juk didžiausios traumos dažniausiai lieka nematomos, jos paslėptos kažkur giliai mūsų širdyse ir galvose. Norėjosi suteikti reikalingiausią pagalbą".

Tad Inga pasirinko ilgus metus nuolat atsinaujinančių psichologijos bakalauro ir magistro studijų kelią. Augantis noras padėti žmonėms supratus, kad eina teisingu keliu neleido sustoti ir nuleisti rankų : "Supratau, kad būtent tai ir noriu daryti - padėti, kai jau pačiam žmogui sunku susirinkti išbarstytą, odažniausiai nesuprastą ir nepažinta save".

Inga jau šešioliktus metus dirba vaikų ir paauglių psichologe, o dirbant šį darbą svarbu ne tik klausytis, girdėti bręstantį žmogų, bet ir iš tikrųjų pajausti. "O tam man labai svarbi patogi apranga. Aš negaliu blaškytis ar galvoti apie savo vidinį ar išorinį nepatogumą. Man turi būti patogu, kad ir šalia esantis tai jaustų ir niekas, net apranga, atviram kontaktui netrukdytų.

Inga 179 cm. ūgio, tad renkantis aprangą šiokių tokių sunkumų visada buvo, pavyzdžiui, trumpos rankovės. Inga džiaugiasi : "Užsisakiau Giedrės megztą individualų megztinį, kurį dėviu jau ketvirtą sezoną su didžiausiu malonumu, o svarbiausia, kad jis toks, kokio norėjau : ir mano dydžio, ir norimos spalvos, ir tinkamo ilgio rankovėmis.

Vėliau panorau dar kelių mezginių. O atsiradus PIXEL drabužių linijai nedrąsiai išbandžiau palaidinę ir, regis, gimė jausmas, kad Giedrė perskaitė mano mintis - tobula! Puiki sudėtis, nesivelia, lengva prižiūrėti, man artimas spalvynas, tinkamas dydis ir nė nepajutau, kaip spinta užsipildė trūkstamais rūbais, kuriuos lengva derinti, o svarbiausia - patogu darbe ir laisvalaikiu".

Džiaugiasi ir mano, kaip kūrėjos, širdis išpildžius Jūsų norus, juk kartais reikia tik patogumo, kad gražiausios mintys ir kasdieniai bei įsimintini nuotykiai sugrįžtų.

Ačiū, kad esate ir renkatės mano darbus.

Jūsų G.

Grįžti į tinklaraštį

Rašyti komentarą